Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008

Δίχτυα Καρατζαφέρη για τους "αντάρτες" βουλευτές της ΝΔ

«Έχω πάντα ευήκοον ους σ' αυτούς τους τίμιους αγωνιστές της μεγάλης παράταξης» λέει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης σχετικά με τις διαδοχικές συναντήσεις του με τους Π.Τατούλη και Β.Πολύδωρα, και επιτίθεται συλλογικά στην κυβέρνηση Καραμανλή «που καταρρέει».
Ερωτηθείς εάν οι συναντήσεις του με τους Πέτρο Τατούλη και Βύρωνα Πολύδωρα υποδηλώνουν κάποιο φλερτ, ο Γ.Καρατζαφέρης απαντά: «Φλερτ υπάρχει όταν δεν υπάρχει αγάπη. Εγώ με όλα αυτά τα παιδιά, δώσαμε τη μεγάλη μάχη και στη δεκαετία του '80 και στη δεκαετία του '90, για να διώξουμε 'το κακό ΠΑΣΟΚ'.
Αυτοί πολέμησαν, αυτοί αγωνίστηκαν και κάποιοι άλλοι τώρα καρπούνται, τον ιδρώτα τους. Είναι κατάντια. Έχω πάντα ευήκοον ους σ' αυτούς τους τίμιους αγωνιστές της μεγάλης παράταξης. Και υπενθυμίζω ότι η παράταξη, τώρα πλέον, έχει δύο κόμματα και όχι ένα. Και ως εκ τούτου πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι όσο βρωμίζουν τον κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας, της οποίας είμαστε και οι δύο μέτοχοι, βλάπτουν σοβαρά τη συνύπαρξη, για μελλοντικές αυριανές σκέψεις και ιδέες».
* Σύμφωνα με Το Βήμα της Κυριακής, ο πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής έχει πειστεί ότι στο εξής θα κυβερνά καλύτερα με 151 βουλευτές από ό,τι με 152 και έχει αποφασίσει να διαγράψει αμέσως τον βουλευτή Αρκαδίας Π.Τατούλη εφόσον επανέλθει στην κριτική του κατά του Μεγάρου Μαξίμου. Σε περίπτωση διαγραφής του κ. Τατούλη, ο πρωθυπουργός θα καταφύγει στη συνέχεια στη Βουλή και θα ζητήσει την ανανέωση της ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνησή του.
Επίθεση Καρατζαφέρη κατά πάντων
Σχολιάζοντας την πολιτική ρευστότητα που τροφοδοτείται με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, ο Γιώργος Καρατζαφέρης δηλώνει ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας καταρρέει και αποκλειστικός υπαίτιος, είναι ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής. «Ο λαός δεν τον συγχώρησε, από την στιγμή που υπέθαλψε, πολιτικά υπόλογους και υπόδικους στην συνείδηση του ελληνικού λαού» αναφέρει.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μιλά «για κατάντια της εξωτερικής πολιτικής υπό την Ντ.Μπακογιάννη», αναφέροντας ότι «οδηγεί σε καταστροφή το μεγάλο εθνικό θέμα [της ΠΓΔΜ]». Για τον υπουργό Οικονομίας λέει ότι έχει αποτύχει και ο Κ.Καραμανλής κωφεύει, ενώ για τον Θ.Ρουσόπουλο αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός «επιμένει να στηρίζει τον άνθρωπο, ο οποίος έχει καταλύσει σχεδόν όλους τους θεσμούς της χώρας, ακόμα και το Αγιο Όρος».
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: