Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008

Φλερτ και μόνο φλερτ.

Καιρό τώρα έχω την εντύπωση, ότι αν ο Καρατζαφέρης έπαιρνε αριστερά το τιμόνι, θα ήταν ο πλεον καταλληλότερος for priminister.
Μπαλκονάτος είναι, ετοιμόλογος είναι, φέρνει και λίγο σε στυλ Φλωράκη με τις παροιμίες, θάταν ο Ελληνας Ομπάμα.
Κρίμα να χαραμίζεται έξω δεξιά.
Και επιτέλους θα ξεφεύγαμε από τα ίδια και ίδια επίθετα.

Αιχμές κατά πρώην συναδέλφων του στο Υπουργικό Συμβούλιο άφησε ο Βύρων Πολύδωρας μιλώντας σε εκδήλωση προς τιμήν του. Από το ίδιο βήμα ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Αδωνις Γεωργιάδης απηύθυνε πολιτική πρόταση προς τον πρώην υπουργό, την οποία όμως ο ίδιος απέρριψε ευγενικά.
Ο κ. Πολύδωρας μίλησε για πολιτικούς που μπήκαν στην πολιτική από εγωισμό, για να αποκτήσουν πλούτη και να κάνουν καριέρα, ενώ πρόσθεσε ότι ο ίδιος είναι «ο άλλος ορισμός της πολιτικής». Παράλληλα, επέρριψε το χαρακτηρισμό του «αντάρτη», λέγοντας ότι είναι πολιτικός με γνώμη και αισθήματα και αντικατοπτρίζει το κοινό αίσθημα.
Νωρίτερα, ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης είχε πει για τον Β.Πολύδωρα ότι η ΝΔ υπήρξε αχάριστη μαζί του και πρόσθεσε χαρακτηριστικά ότι αν δεν σε αγαπάνε πολύ εκεί -όπως είπε- αλλού σε αγαπάνε πάρα πολύ. Ο κ. Πολύδωρας, από την πλευρά του, απάντησε ότι μία τέτοια πρόταση δεν τον αφορά και ότι δεν αισθάνεται θύμα αχαριστίας.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: