Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Τούτις τις μέρες πολλή σκόνη κατάκατσε στον Περισσό, το στρουμφάκι Τσίπρας και ο Δρακουμέλ ο Β. Κάτι μου λέει ότι ο Αλέξης θα εξελιχθεί σε Χαρίλαο Β!

Επίθεση στο ΚΚΕ και στο ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε την Παρασκευή ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε συνέντευξή του σε εκπομπή του Mega.

Μιλώντας για το ΚΚΕ και το 18ο συνέδριο, που βρίσκεται σε εξέλιξη, ο κ. Τσίπρας είπε: «Τούτις τις ημέρες παίζεται στους κινηματογράφους μία εξαιρετική ταινία του Θ.Αγγελόπουλου, Η σκόνη του χρόνου. Νομίζω ότι έχει συσσωρευτεί στον Περισσό όλη αυτή η σκόνη. Το ξεσκόνισμα των αγαλμάτων του Στάλιν έχει δημιουργήσει μεγάλη σκόνη, η οποία έχει κατακάτσει στον Περισσό».

Ακόμη, δήλωσε ότι το ΚΚΕ κάλεσε στο συνέδριο του τον πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Σιούφα και εκπροσώπους από τα άλλα κόμματα, απέφυγε όμως να καλέσει έναν εκπρόσωπο του Συνασπισμού.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του αναφέρθηκε στο ΠΑΣΟΚ, για το οποίο υποστήριξε ότι πίσω από τα ανοίγματα προς τον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν ψηφοθηρικά κίνητρα.

«Αυτή η γενικόλογη επίκληση της συνεργασίας γίνεται, προκειμένου να ψαρεύουν ψηφοφορίους δυσαρεστημένους από το ΠΑΣΟΚ που λοξοκοιτάζουν προς την Αριστερά, να τους ψαρεύουν στα θολά νερά της συνεργασιολογίας».

Απαντώντας στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θ.Πάγκαλο, ο οποίος λίγες ημέρες πριν τον είχε χαρακτηρίσει γραφικό είπε: «Όταν ήμουνα μικρός παρακολουθούσα τα Στρουμφάκια. Ήταν λοιπόν ο Δρακουμέλ τότε, ο οποίος, όποτε ερχόταν αντιμέτωπος με τα στρουμφάκια, τους έλεγε 'τι καλά που είστε'. Αλλά δεν μπορούσε να κρυφτεί και στη δεύτερη στροφή του λόγου του, έλεγε 'θα σας φάω ζωντανά'. Κάπως έτσι κάνει και ο κ. Πάγκαλος».

Αμεση ήταν η απάντηση του ΚΚΕ, που χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ υποστηρικτή του συστήματος.

«Αυτό που ενοχλεί κάθε λογής υποστηριχτές του συστήματος, όπως και η ηγεσία του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, είναι ότι το ΚΚΕ δεν 'ξεσκονίζει αγάλματα', δεν υποτάσσεται στις επιλογές της πλουτοκρατίας και της ΕΕ, αλλά τις αντιμάχεται, εξοπλίζει και οργανώνει το λαό για να μην πληρώσει την κρίση» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΚΕ, Π.Μεντρέκας.

Συμπλήρωσε ότι η ενόχληση παράγει τη χυδαιότητα και τη συκοφαντία.

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: